Ногоотой жигнэж болгосон хонины гуя
Орц: /6-8/
Шарах шүүгээг 200 хэмд халаана. Энэ хооронд хонины гуяыг тослож, далайн давс перецээр амтлаад листэн дээр байрлуулсны дараа хурц үзүүртэй хутгаар гуяны эргэн тойронд жижиг гүн зүсэлт хийж түүндээ ¼ сармис роузмерийн навчийг зүсэлт бүрт гүн хийж өгнө учир нь сармис роузмери хоёр маханд маш сайхан амт оруулдаг.
Үлдсэн сармис, сонгино болон ногоо амтлагчуудыг листэн дээр тавиад дээрээс нь лаазалсан улаан лооль дарсыг хийгээд гялгар давхар цаасаар битүү бүтээгээд шарах шүүгээнд хийхдээ шарах шүүгээний хэмийг 170 хэм багасгана.
4 цаг орчим шарсаны дараа мах зөөлөрч сэрээгээр хатгахад мулзарч байгаа эсэхийг шалгаад шарах шүүгээнээс гаргана. Үүний дараа махаа яснаас нь салгаж, амтлагч ногоонудыг түүж авна мөн маханд шигтгэсэн сармисыг сугалж нухаад ногоотойгоо холино.
Сэтгэгдэл ( 0 )